Güllaç

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Güllaç
Malzemeler
1 paket güllaç
4 su bardağı süt
1/4 çay bardağı gül suyu
2 su bardağı toz şeker
250 gr. Ceviz (dövülmüş)
1 adet nar


Tarif
Önce sütü ısıtın ve 2 su bardağı toz şekeri ilave edip kaynatın. Kaynatmış olduğunuz sütü Borcam tepsiye dökün ve güllaçları parçalara ayırıp, tepsinin içinde ıslatın. Güllaçların ortasına dövülmüş ceviz koyun. Kenarlarını ortada toplayıp, katlayın. Katladığınız güllaçları başka bir Borcam fırın tepsisine dizin ve kalan sütü üzerine dökün. Gül suyu ilave edip, üzerini nar taneleriyle süsleyerek servis yapın.

Borcam Kalıp no: 59124-59014


759
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.