Antep Fıstığı Reçeli

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Antep Fıstığı Reçeli
Malzemeler
1 kg çağla antepfıstığı 1.2 kg toz şeker 1.5 litre su Yarım limonun suyu

Tarif
Kabuk bağlamadan (çağla) toplanmış antep fıstıklarını tencereye alın. Üzerini geçecek kadar su ekleyip kaynatın. Suyunu süzüp, toz şeker ilave edin ve 2 gece dinlendirin. Su ekleyip kıvam alana kadar kaynatın. Ocaktan almaya yakın limon suyu ekleyin ve 2-3 dakika kaynatın. Cam kavanozlara doldurun.

1306
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.