Mahmure

Yemek

Yemek Tarifleri

Sebzeli kanepe

Sebzeli kanepe

Hem lezzetli hemde leziz ve görselliğiyle tam damağıma layık dediğiniz bir tat!

kanepe

80 gr. sap kerevizin yapraklarını ayırın. Sapını, 400 gr. kabağı, 1 adet soğanı çok küçük küp doğrayın. 30 ml. zeytinyağını kızdırın soğanı şeffaf oluncaya kadar kavurun. 1 diş dövülmüş sarmısağı ekleyin. Kısa bir süre daha kavurun. Kabak ve kerevizi ilave edip karıştırın. 20 gr. parmesan peynirini ince kesin. 60 gr. kaşar peynirini ince rendeleyin. 1/2 demet maydanozu yapraklarını ince kıyın. Rende kaşar peyniriyle beraber kabaklarla karıştırın. 12 dilim haşhaşlı ekmeği kızartın. Üzerine kabaklı karışımı paylaştırıp parmesan peyniriyle süsleyin.

 

Kuru börek tarifi için tıklayınız!

3884
dahafazlası
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.