Peynirli Cevizli Erişte

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Peynirli Cevizli Erişte
Malzemeler
3 su bardağı erişte
3 su bardağı su
3,5 yemek kaşığı sıvıyağ
1 avuç iri çekilmiş ceviz
60 gr rendelenmiş beyaz peynir


Tarif
Bir kulplu cam tencereye yarım yemek kaşığı sıvıyağ koyarak kızıncaya kadar erişteleri kavurun. Kavrulan eriştelere 3 su bardağı su ve 3 yemek kaşığı sıvıyağı ekleyerek kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Yaklaşık 15 dk. kadar demlendikten sonra üzerine rendenin ince tarafıyla rendelediğiniz beyaz peynirini ve cevizi serperek servis yapın.



1984
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.