Kısır

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Kısır
Malzemeler
Malzemeler: 1 su bardağı İnce Bulgur 1,5 du bardağı sıcak su 1 büyük boy kuru doğan 1 büyük boy domates yarım demet maydanoz kuru nane yada 5 dal taze nane 10 adet taze soğan 1 çay bardağı sıvıyağ 1,5 yemek kaşığı biber yada domates salçası nar ekşisi (miktarını damak tadınız göre ayarlayın) yarım limon suyu 2 adet yeşil biber 2 yaprak marul kırmızı biber, tuz

Tarif
Yapılışı: Kuru soğanları yemeklik doğrayın ve pembeleşene kadar sıvıyağda kavurun, üzerine salça ekleyerek kavurmaya devam edin.Pişen soğan ve salçayı ocaktan alın. Tencereye bulguru ve kaynamış suyu ekleyerek kapağını kapatın ve şişmesini bekleyin. Bulgurlarınız olurken soğan, maydanoz, marul, domates ve biberi ince ince kıyın. Tüm malzemeyi tencereyedeki bulgurlara ekleyek karıştırın ve servis yapana kadar tencrede bekletin. Ilık yada soğuk olarak servis yapın.

886
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.