Yemek

Marjinal bir tat; Soğan çorbası tarifi

Marjinal bir tat; Soğan çorbası tarifi

Damak tadım farklı tatlara da açık diyorsanız, içine sihirli bulyonlar kattığımız bu lezzete hayır diyemeyeceksiniz!

Güncellenme tarihi:



Malzemeler:


60 gr tereyağı, yarım kilo dilimlenmiş soğan, 2 adet et bulyon,  defne yaprağı, tuz, karabiber, 120 gr rendelenmiş kaşar peyniri, 1 adet ekmek.

Yapılışı:

Tereyağını eritip soğanları bu yağda iyice kavurun. tencereyi ateşten alıp içine
3 bardak suyu ve et bulyonları ilave edin. Tekrar ateşe koyun ve kaynatın.
Defne yaprağı, tuz, karabiberi içine katarak 40 dk kaynatın. Ekmeği küçük dilimler halinde doğrayıp kızartın. Üzerine rendelenmiş kaşarı koyun ve eriyinceye kadar pişirin. Son olarak ekmekleri çorbaya katarak servis yapın. Afiyet olsun.

Yayın tarihi: 03.01.2013
4684
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.