Jambonlu Makarna

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Jambonlu Makarna
Malzemeler
1 paket domatesli makarna 8 dilim jambon 1 adet Arnavut biberi 2 yemek kaşığı domates püresi 1 yemek kaşığı margarin Karabiber Tuz

Tarif
• Makarnaları kaynayan bol tuzlu suda 8 dakika haşladıktan sonra süzün.
• Jambonları margarinle kızartıp karabiber atın ve bekletin.
• Domates püresini makarnaya ilave edin.
• 2-3 dakika karıştırıp jambonları ekleyin.
• Servis yaparken üzerine Arnavut biberini incecik kıyın.


Not
Yemekçinin Notu: Makarnayı bekletmeden servis yapın.

1418
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.