Sac Kavurma

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Sac Kavurma
Malzemeler
250 gr. kuzu ya da dana eti
1 adet kuru soğan
2 yemek kaşığı sıvıyağ
1 adet kırmızı biber
1 adet yeşil biber
1 adet domates
Tuz
Karabiber


Tarif
• Etleri zar şeklinde doğrayın.
• Sacın üstünde ya da teflon tavada suyunu çektirin.
• Soğanları doğrayıp, yağda kavurun.
• Üzerine doğranmış kırmızı ve yeşil biberleri ekleyin.
• Ufak doğranmış domatesleri ilave edin.
• Tuz ve karabiberini atın.


Not
Yemekçinin Notu: İsterseniz 1 bardak doğranmış mantar ve kekik ekleyebilirsiniz. Püf Noktası: Eti kavurunca, sertleşmemesi için hemen servis yapın.

1344
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.