Etli Tirit

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Etli Tirit
Malzemeler
500 gr. kuzu kuşbaşı 6 dilim ekmek 3 adet soğan 1 yemek kaşığı tereyağ 1 demet maydanoz 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz

Tarif
• Eti yıkayıp tencereye koyun.
• 3 bardak su, karabiber ve tuz koyun.
• Tereyağı ilave edip et yumuşayana kadar pişirin.
• Soğanı yarım ay şeklinde doğrayıp tuzla ovun.
• Maydanoz ilave edip karıştırın.
• Ekmek dilimlerini küçük parçalara bölüp servis tabağına yayın.
• Üstüne soğan ve eti suyuyla birlikte koyun.
• Maydanozla süsleyip servis yapın.


1129
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.