Belen Tavası

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Belen Tavası
Malzemeler
1 kg. kuzu kuşbaşı 6 adet domates 6 adet yeşil biber 30 diş sarmısak 1 yemek kaşığı margarin 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı kırmızı biber Tuz

Tarif
• Tencereye margarin ve kuşbaşı etleri atın suyunu bırakıp çekene kadar bekleyin.
• Halka şeklinde doğranmış yeşil biberleri ilave edip kavurun.
• İçine küp şeklinde doğranmış domatesleri, sarmısakları, kırmızı biber, kekik ve tuz atıp karıştırın.
• 20 dakika pişirip servis yapın.


1152
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.