Izgara Somon

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Izgara Somon
Malzemeler
4 dilim somon balığı filetosu, tuz, karabiber, 1 çorba kaşığı limon suyu, 1 diş sarmısak, 2 çorba kaşığı hardal, 3 çorba kaşığı sirke, 8 çorba kaşığı margarin, yarım demet dereotu

Tarif
Balık dilimlerini yıkayarak kurulayın, limon suyu damlatın,tuz ve biber ekin.
Sarmısağı ezin, sirke, margarin ve hardal ile karıştırın. Balıklara bu karışımdan sürün, 30 dakika bekletin, arada çevirin.
Balıkları ızgaraya koyun ve 15 dakika altlı üstlü kızartın.
Dereotunu kıyın.
Servis yapmadan önce dereotunu baklıkların üstüne serpiştirin.


1338
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.