Kayısılı, Mürdüm Erikli Tatlı

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Kayısılı, Mürdüm Erikli Tatlı
Malzemeler
20 adet kuru kayısı 20 adet mürdüm eriği kurusu 12 yemek kaşığı toz şeker 1 paket krem şanti 1 bardak süt

Tarif
• Kayısıları ve erikleri ayrı kaplarda 5-6 saat bekletin.
• Meyveleri şişmeye bırakın.
• İki küçük tencereye 6'şar yemek kaşığı şeker atın.
• Kayısıları bir tencereye, erikleri diğerine koyun.
• Ama meyveleri, içinde beklettiğiniz suyla birlikte şekere ilave etmelisiniz.
• İki tencereyi de ayrı ayrı ateşe koyun, 20 dakika kaynatıp soğumasını bekleyin.
• Bu arada süt ve krem şantiyi çırpın, dolapta 1 saat bekletin.
• Koyulaşan kremayla kayısı ve eriklerin içine doldurun.
• İki meyveyi aynı servis tabağına alın.


439
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.