Karides Güveç

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Karides Güveç
Malzemeler
2 bardak karides 1 yemek kaşığı tereyağı 1 adet limonun suyu 2 yemek kaşığı ketçap 2 adet domates 2 adet yeşil biber 1 bardak mantar 4 yemek kaşığı kaşar peyniri (rendelenmiş) Tuz Karabiber Kırmızı pul biber

Tarif
• Karidesleri yıkayın.
• Sirkeli suda 15 dakika haşlayın.
• Süzüp, ayıklayın.
• Bir kabın içine koyun.
• Tereyağı, tuz, karabiber, pul biber, limon suyu ve ketçabı karıştırarak, karideslerle iyice karıştırın.
• Domates, yeşil biber ve mantarları içine atın.
• Fırın kabına yerleştirin.
• Üzerine rende kaşar serpiştirin.
• 175 derecedeki fırında 25 dakika pişirin.


414
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.