Kabak Çorbası

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Kabak Çorbası
Malzemeler
2 adet kabak, 1 fincan süt, 1 yemek kaşığı un, 1 tatlı kaşığı sıvıyağı, 3 yemek kaşığı hazır çiğ krema dereotu tuz

Tarif
• Kabakları temizleyin.
• Üzerini kapatacak kadar su koyup, haşlayın.
• Suyuyla birlikte mikserden geçirerek, püre haline getirin.
• Kabakların içine sütü, unu, yağı ve kremayı ilave edin.
• Tuzunu kontrol edin.
• Altını söndürdükten sonra dereotu doğrayın.


Not
Suyunu kontrol edin, isterseniz et suyu ilave edebilirsiniz.

780
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.