Kabak Çorbası

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Kabak Çorbası
Malzemeler
4 adet kabak 2 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı dereotu 6 yemek kaşığı hazır çiğ krema 2 su bardağı tavuk suyu Karabiber Tuz

Tarif
• Kabakları temizleyip yıkadıktan sonra 3 bardak su koyduğunuz tencerede 15 dakika haşlayın.
• Kabaklardan birini ayırın.
• Kalanları mikserde püre haline gelene kadar ezin.
• Tereyağında unu sararana kadar kavurun.
• Kabak püresi, tavuk suyu, 3 yemek kaşığı krema, karabiber ve tuzu, una ekleyerek kaynayana kadar karıştırın.
• Kaynamaya başlayınca ayırdığınız kabağı halka şeklinde doğrayarak çorbaya ekleyin.
• 20 dakika daha kaynatın.
• Servis yapmadan önce krema ve dereotuyla süsleyin.


534
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.