Kabak Mücver

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Kabak Mücver
Malzemeler
4 adet orta boy kabak, 3 yumurta, 3 kahve fincanı un, 1 demet taze soğan, 1 demet dereotu, 1 demet taze nane, Kızartma için ayçiçek yağı , Tuz, karabiber

Tarif
Kabakların üzerini kazıyıp yıkadıktan sonra rendeleyin. Rendelenmiş kabağın suyunu tel süzgeçte süzün. Taze soğan, dereotu ve naneleri ince ince kıyarak kabakla karıştırın. Yumurtayı da ekleyip bulamaç haline getirin. Bir tavada ayçiçek yağı kızdırın, hazırladığınız karışımı çorba kaşığıyla tavaya dökerek çift taraflı olarak kızartın. Sıcak ya da soğuk olarak servis yapın.

1711
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.