Tavuk Eti İçin Terbiye Sos- Tarif II

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Tavuk Eti İçin Terbiye Sos- Tarif II
Malzemeler
3 yemek kaşığı sıvıyağ 3 yemek kaşığı ketçap 3 yemek kaşığı mayonez 3 yemek kaşığı bal 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber

Tarif
• Derin ve yayvan bir karıştırma kabına tüm sos malzemelerini boşaltıp, çatalla iyice çırpalım. • Tavuklarımızı sos kabına atıp, her taraflarının sosa iyice bulaşmasını sağlayalım.
• Orta harlı ateşte ızgara ya da barbeküde her tarafları iyice sararıp, kızarıncaya kadar 12-15 dakika pişirelim.
• Tavukların pişip pişmediğini anlamak için, çatalın ucunu tavuklara batırın, eğer suyu kanlı gelirse pişmemiş demektir.
• Üzerine dal şeklinde koyduğunuz dereotları ve tabağın kenarına dizdiğiniz limon dilimleriyle servise sunun.


Not
6 adet orta boy tavuk göğsü veya 6 adet tavuk budu için önerilmiştir.

560
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.