Mozaik Pasta

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Mozaik Pasta
Malzemeler
125 gr. eritilmiş margarin 3 su bardağı süt 2 su bardağı tozşeker 6 yemek kaşığı kakao 2 paket pötibör bisküvi 1 su bardağı fındık içi

Tarif
• Tencerede margarini eritin.
• İçine kakao, tozşeker ve süt koyup kaynayıncaya kadar karıştırdıktan sonra ocağın altını kapatın.
• Hazırladığınız karışımı büyük bir cam kaseye alın.
• Karışım ılımaya başlayınca fındık içi ve kırılmış bisküvileri ilave edin.
• 10 dakika bekleyin, bisküvi kakaolu karışımı iyice emsin.
• Karışımı alüminyum folyo üzerine dökün, rulo haline getirin.
• Daha sonra ruloya elinizle üçgen şekli verin ki pastanız düzgün olsun.
• Pastayı hava almayacak şekilde sardıktan sonra 1 gece buzdolabında bekletin.
• Servis yapacağınız zaman alüminyum folyoyu çıkarın.
• İnce ince dilimleyip hindistan ceviziyle süsledikten sonra servis yapın.


Not
Yemekçinin notu: Süt sıcakken bisküvileri atmayın, hamur olur.

732
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.