Mahmure

Yemek

Yemek Tarifleri

Kestane çorbası

Kestane çorbası

Her halini sevdiğimiz kestanenin bir de çorbasını denemeye ne dersiniz?

Güncellenme tarihi: 21.03.2016



Malzemeler:


Yarım kg kestane, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 tatlı kaşığı un, 1 yemek kaşığı krema, bir miktar tuz ve karabiber, yarım litre su, 1 adet et bulyon.

Yapılışı:

Kestanelerin kabuklarını çizerek 180 derece, önceden ısıtılmış fırında 10 dk pişirin. Daha sonra ayıklayın un ve tereyağı ile kavurun. Su ilave ederek kaynatın. Tuz, karabiber ve et bulyon ilave ederek 5 dk daha kaynatın ve servis edin.

3011
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.