Fransız Ekmeği

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Fransız Ekmeği
Malzemeler
Malzemeler: 360 ml. su (ben 200 ml. süt + 160 ml. su kullandım) 2 çay kaşığı tuz 620 gr. un 2 çay kaşığı instant maya

Tarif
Yapılışı: Ekmek makinasının haznesine önce sıvılar (süt ve su) daha sonra tuz un ve en son maya yerleştirilir. 2. nolu programı seçtim ve kapuk rengi için 1 nolu seçeneği seçtim. Bu arada size küçük bir mutfak sırrı eğer tariflerinizde süt kullanırsanız ekmeğinizin iç görüntüsü daha güzel ve dokusu süzenli olur. Unutmadan 360 ml. sa tarifteki sıvı miktarı su ve süt karışımı toplamı kesinlikle 360 ml. aşmamalıdır.

441
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.