GeriKişisel Bakım Ünlülerin Güzellik Sırları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Ünlülerin Güzellik Sırları

"Jennifer Lopez, Victoria Beckham, Salma Hayek, Gwyneth Paltrow ve Jennifer Aniston. Hollywood'un birbirinden güzel kadınları, güzelliklerini ve bakım sırlarını açıkladılar. Biz de size aktarıyoruz..."

Gwyneth Paltrow

Cilt: Ünlü yıldızın pürüzsüz ve parlak bir cildi var. Gece gündüz, üzüm çekirdeği ekstreli nemlendirici uygulayarak cildinin güzelliğini koruyor.

Gözler: Göz makyajını en hafif düzeyde tutuyor. Gözlerinin güzelliğini daha da belirginleştirmek için teninin renginde far kullanıyor ve ara sıra da siyah maskara sürüyor.

Yanaklar: Paltrow'un en önemli özelliği, yüzünün masum bir ifade taşıması. Yanaklarına genellikle kırmızı allık sürüyor.

Dudaklar: Dudaklarının kenarlarına mutlaka dudak kalemiyle çizgi çekiyor. Genç yıldızın en çok sevdiği renkler pembenin değişik tonları.

Saçlar: Sadelik, onun güzellik felsefesi. İşte bu nedenle yıldız saçlarını her zaman dümdüz yaptırıyor.

Jennifer Aniston

Cilt: Jennifer Aniston, dekolte kıyafetlere bayılıyor. Bu nedenle de cildinin bakımına ayrı bir özen göstermek zorunda. Yüzüne çok hafif mat fondöten sürüyor.

Gözler: Aniston, kaşlarına gölge sürüyor ve doğal görünmelerini sağlıyor. Göz kapaklarına ise, krem rengi far sürüyor.

Yanaklar: Genç yıldız, yanaklarına açık renk bronzlaştırıcı pudra sürüyor. Özellikle de elmacık kemiklerinin üzerlerinin koyu renk olmasına dikkat ediyor.

Dudaklar: Aniston, dolgun dudaklarını boyadıktan sonra mutlaka parlatıcı sürüyor.
Saçlar: Jennifer Aniston saçlarını toplamaktan hoşlanıyor. Favori modeli ise, tepeden topuz.

Victoria Beckham

Cilt: Victoria Beckham, cildinin fazla parlak olmasından yakınıyor. Çubuk fondötenle alına, şakaklara, burun üzerine ve çeneye birer çizgi çekildikten sonra nemli bir süngerle yüzün her tarafına yayılıyor.

Gözler: Ünlü sanatçı kaşlarına sık sık vazelin sürüyor. Kahverenginin değişik tonlarında far kullanıyor. Victoria Beckham, takma kirpik kullanarak gözlerinin daha etkili olmasını sağlıyor.

False