Dam Üstüne Çul Serer’e Athena’dan Enerjik Dokunuş

Zaman geçiyor çok şeyler oluyor bütün olanlar olurken hayat devam ediyor ve müzik kulaklarımızda hep çalıyor hep çalsın da. İşte bu yazıda kulağıma takılan üç sevdiğim çalışmadan bahsettim.

Haberin Devamı

Athena Yorumuyla ‘Dam Üstüne Çul Serer’

Kendi Yolumda filminin müziklerine imza atan Athena, tamamen canlı kayıtla yapılan film müzikleri müzikseverler tarafından albüm olarak bekleniyordu. Athena’nın solisti Gökhan Özoğuz’un yapımcılığını da üstlenerek, başrolünü oynadığı filmde, Gökçe Bahadır, Okan Çabalar, Ferit Aktuğ, Tuncer Salman, Tamer Levent, Suzan Aksoy, Erkan Can, Çağatay Aras ve Hakan Özoğuz da oyunculuklarıyla yer almıştı.

Dam Üstüne Çul Serer’e Athena’dan Enerjik Dokunuş


Filmde yer alan müzikler yoğun istek üzerine Athena Sanat etiketi ile müzikseverler ile buluşuyor. Albümde yer alan Dam Üstüne Çul Serer türküsü 2 Haziran’da tüm dijital müzik platformlarında yer aldıktan sonra 9 Haziran’dan itibaren de Haklıyız Kazanacağız, Aldırma Gönül, Mikail Aslan ile Mel Şi ve Mustafa İpekçioğlu ile Gökhan Özoğuz’un yorumladığı sevilen anonim deyiş Şu Benim Divane Gönlüm adlı eserler, Kendi Yolumda filminde yer alan tüm tema müzikleriyle birlikte dinleyicisine ulaşacak.

Haberin Devamı

Dam Üstüne Çul Serer’e Athena’dan Enerjik Dokunuş


Gökhan Özoğuz, Hakan Özoğuz, Emre Ataker, Egemen Özkasnaklı ve Ozan Öner’den oluşan Athena, çıkardıkları soundtrack albümünden hemen sonra konser programına ve yeni albüm çalışmalarına kaldıkları yerden devam edecekler.

Dam Üstüne Çul Serer’e Athena’dan Enerjik Dokunuş

Koyu’dan ‘Senden Kalanlar’

Uzun zamandır kadrajımda olan adeta kendime sakladığım Koyu’yu daha çok dinleyici bilsin duysun dinlesin istedim. Bu güzel şarkıların yolculuğuna tanık olmak müzikseverlere iyi gelecektir.
Sanatçının yeni EP’si Senden Kalanlar yayınlandı. Sen Benim Başıma Gelen En Güzel Şey ve Felaket teklileriyle büyük beğeni toplayan Koyu, yeni çalışmalarını dinleyicileriyle paylaştı.

Dam Üstüne Çul Serer’e Athena’dan Enerjik Dokunuş

Senden Kalanlar beş şarkıdan oluşuyor ve bir ilişkinin başından sonuna kadar tüm hikayesini anlatıyor. Tüm şarkıların söz ve müziği Koyu’ya ait olan Senden Kalanlar’ın ilk şarkısı Çek Beni Kendine ile yeni başlayan heyecanlı bir aşk hikayesi duyuyoruz. İkinci şarkı olan Sert Kaya ile bu aşkın güçlenip derinleştiğini hissediyoruz. EP’nin Sana İhtiyacım Var ve Dünyanın Düğümleri isimli şarkılarında, ilişki gel gitli halleriyle devam ediyor. Son şarkı olarak yer alan Yokluğunda ise sonunda kaybedilen aşka adeta bir ağıt niteliğinde.

Koyu, ‘Senden Kalanlar’ EP’siyle dinleyicilerine bir birlikteliğin ilk heyecanını, aşkını, sitemini, özlemini ve ayrılığın acısını sırayla yaşatıyor. Senden Kalanlar Fono Müzik etiketiyle yayınlandı.

Haberin Devamı

Dam Üstüne Çul Serer’e Athena’dan Enerjik Dokunuş

Güliz Ayla An’da Teklisini Yayınladı

Güliz Ayla, 2022 yılında yayınladığı Al Yorgun Kalbimi sonrası yeni teklisi An’da’yı; Pasaj&Garaj Müzik etiketiyle 2 Haziran Cuma günü yayınladı.
Hayatını müzikle geçiren, albüm yerine artık dijital dünyanın işleyişine uygun olarak tekli şarkıları dinleyicisine sunan Güliz Ayla, her seferinde ilk albümünü yayınlıyormuş gibi heyecanlı olduğunu dile getiriyor.
An'da bir aşk şarkısı, naif bir dille aşk hakkında bir şarkı. Akustik algının baskın olması, müziği sözleriyle uyumlu hale getirerek şarkının içine hapsolmanızı sağlıyor.
Sözü ve müziğini aynı zamanda düzenleme ve prodüktörlüğünü de yapan Cihad Selamlar ile hazırlayan Güliz Ayla, şarkının video klibi ve yeni imaj fotoğraflarında Halil Güzel’le birlikte çalıştı.

Yazarın Tüm Yazıları