GeriAşk Onu deliye çevirmek için...
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Onu deliye çevirmek için...

"Erkekleri deliye çevirmek için topuklu ayakkabı ve mini etek giymekten daha farklı şeyler yapmanız gerekiyor."

Erkekler nasıl baştan çıkarıldıklarını anlattılar. Gelin onların anlattıkları yaratıcı hikayelerden işimize yarayacak tüyolara hep birlikte bir göz atalım:

Egzotik bir ortamda aşk

'Sevgilim bir akşam beni çok ıssız bir sahile götürdü. Birşeyler içerken öpüşmeye başladık. Etraf o kadar sessizdi ki çıkardığımız her ses sanki yankılanıyordu. Beni oraya götürdüğünde onu gerçekten arzuladığımı farkettim' (Selim, bankacı)

Sürpriz doğumgünü partisi

'Kız arkadaşım 30. yaşgünümde bana sürpriz bir parti hazırladı. Bu partiyi düzenlemek için gösterdiği onca çabayı görünce beni ne kadar sevdiğini anladım. O gece gözüme çok seksi görünüyordu' (Erhan, stilist)

Karşılama sürprizi

'Bir gün işten eve döndüğümde kız arkadaşım beni siyah bir gecelikle karşıladı. Fantazilerimin gerçek olması için böyle giyinmiş ve saçına da çok seksi bir şekil vermişti'. (Ali, makine mühendisi)

İlk hareketin büyüsü

'İlk buluşmalarımızdan biriydi. Şimdi eşim olan kişiyle fotoğraf albümlerine bakıyorduk. Yatağın üzerinde fotoğraflara bakarken kolunu omzuma attı. Bu çok sıcak bir hareketti. O anda aramızda gerçekten güzel birşeylerin geliştiğini farkettim. Onunla seks yapmak istedim. Ve bu istek tek gece için değildi. (Orhan, fabrikatör)

Seksi olmaya çalışmayan kadınlar

'Kız arkadaşım üzerine bol gelen bir tişört giyip ortalarda dolaştığı zaman onu çok seksi buluyorum. Farkında olmadan yaptığı şeyleri çok seksi buluyorum'. (Eren, inşaat mühendisi)

Çift kişilik banyo keyfi

'Eşimin şimdiye kadar yaptığı en çekci şey ikimiz için hazırladığı köpük banyosuydu. Bu sıradışı ve çok dinlendirici bir deneyimdi' (Can, yayıncı)

Özel striptiz dansı

'Sevgilim bir keresinde bana özel bir striptiz gösterisi yaptı. Dans ederken ona dokunmama izin vermedi. ‚'Klübün' kurallarına uymak zorundaydım. O gece gerçekten beni deliye çevirmişti. (Mustafa, müzisyen)

Sarılmak

'Bazen sarılmak çok davetkar bir davranış olabiliyor. Vücutlarımız bu kadar yakınken baştan aşağıya büyük bir etkileşim içine giriyoruz'. (Onur, yazar)

Gülümsemenin çekiciliği

'Bir gün kalabalık bir ortamda göz göze geldiğimiz kız arkadaşımın bana gülümsediğini gördüm ve orada onunla birlikte olmak istedim. Güzel gülümsemesiyle beni deliye çevirdi' (Devrim, mimar)

Ateşli bir aşk mektubu

'Kız arkadaşım bir keresinde bana bir mektup yazıp şunları söylemişti: 'Göğüslerimi öptüğün gece yaşadıklarımız için çok teşekkürler'. Bu mektubu okuduğumda o gece aramızda olan elektriği hatırladım ve tekrar onunla beraber olmak istedim'. (Zafer, amlakçı)

Yeni birşeyler denemek

'Kız arkadaşım iş eğitimi için bir otelde kalıyordu. Bir gece onu ziyarete gittim. Gözlerini benimkilere kilitleyip bana ona ne yapmamı istediğini söylemeye başladı. Bu beni çılgına çevirmişti. Cinsellik konusunda benimle rahat olduğunu ve beni istediğini farketmiştim. O gece büyülü bir beraberlik yaşadık. (Cemil, gazeteci)

Çeviri: Elif Akbaş

False