GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları 25-31 Mart 2024 || 'Ay Tutulması' gerçekleşiyor! Burcunuzu Neler Bekliyor? Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları 25-31 Mart 2024 || 'Ay Tutulması' gerçekleşiyor! Burcunuzu Neler Bekliyor? Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları 25-31 Mart 2024 || 'Ay Tutulması' gerçekleşiyor! Burcunuzu Neler Bekliyor? Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

"Haftalık burç yorumları 25-31 Mart 2024 açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 18-24 Mart haftalık burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! Peki, hangi burcu neler bekliyor? 25-31 Mart haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 25-31 Mart 2024 haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

25 Mart saat 10.13’de Terazi burcunda 5 derecede bir “Ay Tutulması” gerçekleşiyor. Terazi burcunda gerçekleşen bu tutulma, ilişkiler ve denge konularında odaklanmanı sağlayabilir. Kendine ve başkalarına adil davranma, iletişimde uyum sağlama gibi konular ön plana çıkabilir. Eğer bu alanda değişiklikler yapmak istiyorsan, bu tutulma enerjisini kullanabilirsin. Umarım gökyüzündeki bu etkileyici olay sana pozitif bir etki yapar!

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son kez açabilirsiniz. Geride kalan yılda yaşadıklarınız, bozulan ortaklıklar, bunlara rağmen kurulan hayaller ve yapılan işler konusunda yeni bir yol belirleyebilirsiniz.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, 25 Mart'ta Terazi burcundaki Ay Tutulmasıyla beraber hayatınızı ve aldığınız kararları sorgulayabilir ve değerlendirebilirsiniz. "Ben buradan devam!" diyebileceğiniz çıkarımlar yapabilirsiniz. İnsan ilişkilerinde yeni mesafeler söz konusu olabilir. Bu da çalışma koşullarınızı, buradaki beklentilerinizi etkileyebilir.

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, 25 Mart'ta Terazi burcunda gerçekleşecek Ay Tutulması ile beraber duygusal konuların sizin için önemini daha çok düşünebilirsiniz. İnsanlara ne kadar yer ayırdığınız, bu yerin son şekli önemlidir. Verdiğiniz değerin heba edildiğini gördüğünüz durumlar karşısında daha fazla sessiz kalmamalısınız.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 25 Mart'ta Terazi burcundaki Ay Tutulması beraberinde önemli kararlar getirebilir. Her seçim bir vazgeçiştir ve her vazgeçiş bir kararın altyapısıdır. Kendinizi bu yönde geliştirdiğinizde eskiden korktuğunuz, kaçtığınız durumların bir anlam ifade etmediğini görebilirsiniz.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 25 Mart'ta Terazi burcundaki Ay Tutulmasıyla beraber hayatın birçok alanında dengeleri değiştirebilirsiniz. Uyumlu olmaya, özen göstermeye çalıştıkça elinize yüzünüze bulaştırdığınızı düşündüren, emeklerinizi boşa çıkaran durumlara daha fazla boyun eğmemelisiniz.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, 25 Mart'ta Terazi burcunda gerçekleşecek Ay Tutulmasının ardından değer görmek, kazanmak ve kendini ispatlamak adına verdiğiniz çabaları sonlandırabilirsiniz.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, 25 Mart'ta burcunuzda gerçekleşecek Ay Tutulmasıyla hayatınızın bu yeni döngüsünü geliştirmenin yollarını arayabilirsiniz. Bu yönde arayışlarınız zaten varsa şimdi görme, bulma ve uygulama zamanındasınız.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 25 Mar'ta Terazi burcundaki Ay Tutulmasıyla beraber bazı soru işaretleriniz ortadan kalkabilir. İçinizi kime açtığınız, kimin sırlarını sakladığınız konusunda yeni kararlar alabilirsiniz. Her şeyin yükünü sizin omuzlarınıza bırakan insanlara karşı bir duruş sergilemelisiniz. Gözünüzü gerçeklere ve adil olana dikin.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulmasıyla beraber sosyal alanlarda ve arkadaşlıklar konusunda değişime gidebilirsiniz. Gerçek arkadaşlarınızın kim olduğunu göreceğiniz bir süreç olabilir. Siz herkese koşarken sizin sesinizi duymayan kişilere karşı tavrınızı koymalısınız.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 25 Mart'ta Terazi burcunda bir Ay Tutulması gerçekleşiyor ve kariyerinizle ilgili dönüm noktalarına ulaşıyorsunuz. Siz iyi niyetle hareket ettikçe bunun sonuçlarını olumsuz bir şekilde alacağınıza inandırılmış olabilirsiniz.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 25 Mart'ta Terazi burcunda gerçekleşecek Ay Tutulması sizi kısa bir geçmiş turuna götürebilir. Yaşantınıza ortak etmeniz gereken durumları, insanları daha iyi seçebilirsiniz. Çünkü artık kriterleriniz değişiyor.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 25 Mart'ta Balık burcunda gerçekleşecek Ay Tutulmasının beraberinde bazı endişelerinizden uzaklaştığınızı fark edebilirsiniz. Özellikle duygusal ilişkiler konusuna verdiğiniz önemi yeniden değerlendirebilirsiniz.

False