GeriSaç Gelin Saçında Yeni Trendler Nelerdir?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Gelin Saçında Yeni Trendler Nelerdir?

Gelin Saçında Yeni Trendler Nelerdir?

"Gelin gelinliği giydikten sonra en önemli şey düğün günü yapılacak saç modelidir. Gelin saç modellerini seçmek zor olsa da hemen hemen her gelinin yıllar önce kararlaştırdığı bir saç modeli vardır. Batuhan Gelişli, düğünlerde ön plana çıkan gelin saçı modellerini ve yeni trendleri anlattı."

Bir gelin saç modeli seçerken yüz şekliniz, saç stiliniz ve gelinliğinizin tarzı iyi sonuç verecektir. Örneğin oval yüzlü gelinler topuz, yandan ya da boyun topuzu ile harika görünürken kare yüzlü gelinler açık ve kıvırcık saç modelleri ile daha güzel görünürler. Ayrıca gelinliğin balık, prenses veya omzu açık olup olmaması, uzunluk ve diğer faktörler de gelinin saç modelini etkileyecektir.

2022 gelin saçı trendleri

Topuz modelleri

Zarif ve alımlı bir gelin olmak isteyenler için sade bir topuz saç modeli doğru seçim olacaktır. Özellikle balık gelinliklerle sade bir topuz gelin saç modeli güzel bir tamamlayıcıdır. Ayrıca kabarık, abartılı bir gelinlik tercih eden gelinler, görünümlerini sade bir topuzla dengeleyebilirler.

Dağınık topuz gelin saç modelleri son yıllarda oldukça popüler hale geldi. Neredeyse beş gelinden dördü dağınık topuz modelini tercih ediyor. Ayrıca her düğün modeli için dağınık topuz gelin saç modelleri arasından seçim yapabilir, rahat ve modern bir hava yaratan sade bir estetik yaratabilirsiniz.

Örgülü gelin saçı modelleri de oldukça popülerdir. Topuz saç modelleri arasında topuz kısmı örgülü modeller oldukça popülerdir. Uzun duvaklar veya yüksek yakalı gelinlikler için örgü topuz gelin saç modelleri daha güzel bir görüntü oluşturur.

Gelin Saçında Yeni Trendler Nelerdir

Uzun saça yeni trendler

Gelinler genellikle evlilik yılı boyunca saçlarını kesmemeye özen gösterirler. Bunun nedeni ise beğendikleri saç modeli ile rahat olmak istemeleridir. Genellikle gelin uzun saç modelleri dalgalı ve bukleli olarak kullanılır. Çiçekler, taçlar ve saçın arkasına takılan salaş örgülerle süslenmiş uzun gelin saçlarına sahip modeller havalı ve zarif görünüm katar.

Kısa saça yeni trendler

Gelin saç modelleri arasında kısa saçlı gelinler için farklı seçenekler bulunmaktadır. Ense veya kulak uçlarındaki saçlar için maşası kırılmış tousled saç modelleri oluşturulabilir. Saçın geri kalanına başın üstünde ıslak bir görünüm veya bir yandan geniş bir örgü verilerek asil bir görüntü çizilebilir. Küçük bir taç veya orta kısımlı ve sabit bir görünüm de kısa saçlı gelinler için uygundur.

Olmazsa olmaz aksesuar: Taç

Taç gelin saç modelleri genellikle askılı prenses gelinlik modelleri için uygundur. Uzun ve kısa saçlara uygulanabilen farklı kuronlar ile gerçek bir prenses görünümü elde edilebilir. Tam veya yarım gelin saç modeli için taç çok hareketli ve sıra dışı bir seçenek olacaktır.

2022’in vazgeçilmez modeli

Maşalı gelin saç modelleri de tüm gelinler için uygundur. Büyük dalgalı veya yarım bukleli bir saç modeli balık gelinlik ile harika görünüyor. Açık saçlarda rengarenk çiçek taçları saf ve doğal bir görünüm sağlar. Bu nedenle gelinlerin en çok tercih ettiği gelin saçı modelleri maşa ile yapılanlardır.

False