GeriModa Trendleri Aşkınızı ifade edin!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Aşkınızı ifade edin!

"Kadını gücünü ve güzelliğini simgeleyen bir yüzükle sevgilinize aşkınızı anlatın..."

Kadın doğasının açık ve baskısız olduğu eski uygarlıklarda her şeyin biricik sebebi 'Aşk'tı. Tanrıça kültürüne egemen olan Aşk'ın simgesi yüzükler, Ariş'in Tanrıça Koleksiyonunda pırlantanın sonsuzluğuyla bütünleşti.

Ariş Pırlanta, Erken Anadolu Uygarlıklarında aşkı doğuran, sevgiyi yaşatan, hayatı besleyen yüce bir varlık olması nedeniyle Tanrıçalaştırılan kadının izini, göz kamaştıran tasarımlarda yaşatıyor. Anadolu'da hüküm sürmüş medeniyetlerin Tanrıçalarından esinlenerek oluşturulan koleksiyon, beş farklı tasarımdan oluşuyor.

Toprak Ana'nın kızı, bereketli, güçlü ve üretken kadın, tüm insanlığın anası Kibele, Ariş Tanrıça Koleksiyonu'yla sevgi ile üreten, güzelliklere güzellik katan, güçlü tüm kadınlara armağan ediliyor. Kadının genç kızlık, olgunluk ve bilgelik dönemini ayın hilal, dolunay ve son dördün halleriyle anlatan Athena ise zarafetle bütünleşiyor.

Evliliğin kutsallığının ve sadakatin sembolü ana tanrıça Hera, Ariş'in Tanrıça Koleksiyonu'nda sonsuz aşklar için büyüleyici ışıltısıyla parlıyor. Bağımsız, güçlü ve lider kadını temsil eden Artemis ile gizemli ve bilge kadının sembolü Hekate de bu şık tasarımlarla yıldız gibi parlayan günümüz modern kadınlarının bilgelik yolculuğuna ışık tutuyor.

Tanrıça konseptinin hakim olduğu beş farklı tasarımdan oluşan bu koleksiyon Ariş imzasıyla sevgi ile üreten, güzelliklere güzellik katan, güçlü kadınların beğenisine sunuluyor.

Pırlantada Tanrıça ve aşkın cazibesi
Anadolu mitolojisinde kadın ve erkek benzersiz bir kozmik güç çemberi oluştururlar. Tüm evren bu güç çemberiyle kuşatılmıştır. Tanrıça'nın ve kadının doğasındaki bilgelik, gizem ve gücün kaynağı aşktır. Bu nedenle aşk, antik uygarlıklardan günümüze kadar efsanelere ve mitlere konu olmuştur.

Tanrıça sembollerine pırlanta ile göz kamaştıran yüzüklerde hayat veren Ariş'in yeni koleksiyonu Tanrıçaların sonsuz aşklarından hareketle oluşturuldu.

Ariş'in bu koleksiyonu hayatın en büyük mucizesi aşkı, doğanın mucizesi pırlantayla birleştirerek günümüz Tanrıçalarına sunuyor. Uğur, bereket, kısmet, mutluluk ve neşeyi sembolize eden Tanrıçalar, koleksiyonla yeniden hayat buluyor. Koleksiyondaki tüm ürünleri www.e-aris.com web sitesinden de satın alabilirsiniz.

False