GeriModa Trendleri 2018 Yazının İddialı Trendleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

2018 Yazının İddialı Trendleri

2018 Yazının İddialı Trendleri

"2018 yazında en trend siz olmak istiyorsanız eğer, kıyafet seçimlerinizde risk almanız gerekebilir. Alışverişe çıkın ve kendinize yepyeni bir tarz yaratmaya hazırlanın. İşte 2018’in cesur ve gösterişli trendleri…"

Fanny Pack

Eski fotoğraf albümlerini elinize alın, anne ve babalarınızın bellerine taktıkları çantalara dikkat edin. İşte o çantalar bu sene çok moda! 20 yıl önce kullanım kolaylığı nedeniyle tercih edilen bel çantaları isim değiştirdi ve büyük tekstil firmalarının raflarında yerini buldu. Anlayacağınız bu, hakkında çok konuşulan “fanny pack”, bildiğimiz bel çantası. Gucci gibi pahalı bir markadan tutun ZARA’ya, bir çok firma “fanny pack” trendine tutuldu.

2018 Yazının İddialı Trendleri

Skinny Gözlük

Yine geçmişten esinlenilen bir trend; “ince gözlükler”! Kedi gözü imajı yaratan, incecik güneş gözlükleri bu sene çok moda. Kadıköy sokaklarında 10-20 TL ye bu ürünü satın alabiliceğinizi eklemek isteriz.

2018 Yazının İddialı Trendleri

Kalçası Yırtık Kotlar

2018’in daha “cesur” trendlerine bakacak olursak yırtık kotlardan bahsetmeden geçemeyiz. Yırtık kot füryası son birkaç yıldır devam ediyor, ama bu kadar iddialısını hiç görmemiştik. Kalçası boydan boya yırtık olan kotlar, hayal gücünüze pek yer bırak mıyor.

2018 Yazının İddialı Trendleri

Üst Alt Takımlar

Şuan bütün zincir mağazalarda karşınıza çıkacak tek bir şey varsa, o da takım kıyafetlerdir. Aynı kumaştan yapılmış crop top – etek kombinleri çok moda. Genellikle çiçekli desenler kullanılıyor. Bu takımlar 2018 de plajlarda çok görülecek gibi duruyor.

2018 Yazının İddialı Trendleri

Kot Etek

Kot etek asla modası geçmeyen bir ürün diyebiliriz. Yine de biz genelde kısa, Levi’s tarzı eteklere alışığız. Bu senenin en iddalı trendi uzun, derin yırtmaçlı kot etekler olabilir. Her yerde bulabileceğiniz bu etekler ünlüler tarafından kullanılmaya başlandı bile.

2018 Yazının İddialı Trendleri

Aksesuar

Eğer kıyafetlerinizi seçtikten sonra hala eksik birşeyler olduğunu düşünüyorsanız haklısınız. Merak etmeyin ihtiyacınız olan şeyi çok iyi biliyoruz; halka küpeler ve eklem yüzükleri! Büyük ve ince halka küpeler size zarif ve eğlenceli bir görüntü kazandıracak. Eklem yüzükleri ise bohem bir imaj yaratacak.

2018 Yazının İddialı Trendleri

False