GeriRüya Tabirleri Rüyada mermi görmek ne anlama gelir? Rüyada mermi yemek, almak ve atmak tabiri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rüyada mermi görmek ne anlama gelir? Rüyada mermi yemek, almak ve atmak tabiri

Rüyada mermi görmek ne anlama gelir? Rüyada mermi yemek, almak ve atmak tabiri

"Dünyanın her yerinde pek çok sebepten dolayı kullanılan ancak sevilmeyen maddelerden biri kurşundur. Sürekli olarak gündeme gelmesi ile beraber aynı zamanda insanların rüyasına çok sık girer. Peki, rüyada mermi görmek ne anlama gelir? Rüyada mermi yemek, almak ve atmak tabiri."

İnsanlara zarar veren en etkili unsurlardan biri mermilerdir. Tabii ayrıca ülke sınırlarını korumak için de yine askerlerin kullandığı en önemli unsurlar içerisinde yer alır. Bu konuda pek çok kişi mermileri rüyasında farklı şekillerde görebilmektedir. Burada önemli olan nasıl ve ne şekilde görülmüş olan mermi için, rüya alimlerinin yorumlarını okuyup gelecek hakkında bilgi almaktır.

 Rüyada Mermi Görmek

 Rüyada mermi görmek bazı zıt durumların bir arada olması üzerine yorumlanır. Özellikle rüya sahibinin yaşamın içerisinde hem hayır hem de şar üzerinden bazı olayların söz konusu olacağına delalet eder. Bazı rüya alimlerinin yorumlarına göre ise, kişinin iş hayatında önemli mertebeye yükseleceğine ve yüksek bir kazanç elde edeceğine yorulur.

 Rüyada Mermi Almak

 Rüyada mermi almak rüya sahibinin sabırlı bir insan olduğunu ya da olacağı üzerine yorumlanır. Ayrıca sorunsuz ve mutlu bir yaşam süreceğine delalet etmektedir. Aklından geçenleri hayata geçireceği ve iş hayatında önemli mevkilere çıkacağına yorulur. Kazancını artacağına ve yaşadığı bazı borçlardan böylece kurtulacağı üzerine işaret etmektedir. Ailesiyle sorunsuz biçimde ve neşeli bir yaşama uzanacağına rivayet edilmektedir.

 Rüyada Mermi Yemek

 Rüyada mermi yemek rüya sahibine mermiyi sıkan kişinin gerçek yaşamda arkasından konuştuğuna, iftira attığına dair yorulur. Bu konuşmaların kişinin kulağına geleceği üzerine delalet eder. Rüyasında mermi yiyen kişiler için bu rüya hayırlı değildir. Yaşama içerisinde zararlı alışkanlıkların olduğuna ve bu durumun ömrünü kısalttığı üzerine yorumlanmaktadır. Mutlaka daha dengeli ve sağlıklı bir hayata geçmesi gerektiğine, doğru beslenmesi ve alışkanlıklarını bırakarak ömrünü uzatmasına işarettir.

 Rüyada Mermi Atmak

 Rüyada mermi atmak rüya sahibini açıklığa kavuşturmak istediği bir olayı anlatmaktadır. Bunu gerçekleştireceği ve özellikle anlatmak istediği kişiye detaylı şekilde açıklama yapacağına rivayet edilir. Ayrıca kendini en iyi şekilde insanlara anlatacağını ve yanlış anlamaların önüne geçeceği üzerine yorulur.

 Rüyada Mermi Sıkmak

 Rüyada mermi sıkmak rüya sahibi için uyarıcı bir rüya niteliği taşır. Kişinin yaşamında bazı hatalar yaptığını ve bu hatalar nedeniyle sevdiği bazı insanlar ile arasının açılacağı üzerine delalet eder. Daha sonra pişmanlık duyacak olsa bile bunun kolay kolay geri dönüşü olmayacağına işarettir. O yüzden bu hataları ve yanlış kararları vermeden önce dikkat etmesi gerektiğine dair uyarıcıdır.

 Rüyada Mermi Toplamak

 Rüyada mermi toplamak rüya sahibinin başarılı bir yaşam süreceğini ve zengin olacağı üzerine yorumlanır. Gireceği bazı işlerin üstesinden geleceğine, mevki ve makam sahibi olacağına yorulur. Bazı iş değişiklikleri yapacağına, bu konuda cesur olacağına, yaptığı işler üzerinden ün ve şöhret sahibi olacağına delalet eder. Ayrıca güzel bir rahat bir hayata kavuşacağına, bol rızık ve kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

 Rüyada Mermi Saymak

 Rüyada mermi saymak bu rüya sahibinin yaşadığı bazı sıkıntı ve sorunlardan kurtulacağı üzerine yorulur. Özellikle değer verdiği ve sevdiği insanların birinden destek alacağı, onun sayesinde yeniden maddi açıdan düze çıkacağı üzerine işaret etmektedir.

 Rüyada Mermi Vermek

 Rüyada mermi vermek rüya sahibinin dostu ve düşmanını dikkatli şekilde ayırt etmesi gerektiğine dair bu uyarıcıdır. Özellikle bu konuda mutlaka radikal kararlar alması gerektiğine dair rivayet edilir. İş hayatında ise kurulacak ortaklığı ve bu ortaklık üzerinden başarıyı anlatmaktadır.

 

False