GeriRüya Tabirleri Rüyada fırın görmek ne anlama gelir? Rüyada fırın bozulması ve camının kırılması...
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rüyada fırın görmek ne anlama gelir? Rüyada fırın bozulması ve camının kırılması...

Rüyada fırın görmek ne anlama gelir? Rüyada fırın bozulması ve camının kırılması...

"Rüyada fırın görmek pek çok anlamı ifade etmektedir. Bu anlamlar kişiden kişiye göre değişiklik göstermektedir. Sizin için rüyada fırın görmenin ne anlama geldiğini, rüyada fırının bozulmasının ve fırın camının kırılmasının neyi ifade ettiğini derledik."

Tandır ve fırın gibi araçlar, bireyin malını muhafaza etmiş olduğu sandığa, kasaya, mahzene ve öbür şeylere, kişinin eşine ve çocuklarına, mahalle fırını insanların toplu bir şekilde sahip oldukları müşterek olan dünyalığa işaret etmektedir. Fırın ya fa tandırı kızdırmak çıkar ve kazanca, kış mevsiminde fırın ağzına yakın bir şekilde durmak ya da tandırın tam karşısında oturmak rahatlığa işaret etmektedir. Fırın ya da tandır ateşinden bir yerinin yanmış olduğunu görmek dünyalıktan veya bir kişiden gelecek olan soruna, fırına hamur götürerek bu hamuru pişirmek hastalıktan kurtulmaya, gereksinimlerin karşılanmasına, fırın kürekçisi ise öğretmene ya da okulda çalışan bir hademeye delalet etmektedir.

 Rüyada Fırın Görmek

 Rüya içinde fırın görmek, kadına, nüfuzlu olan, ancak zalim bir kişi ve gam keder ile yorumlanmaktadır Fırını yakarak kızdırmak nüfuz­lu ancak zalim çok büyük bir kişiye intisap etmeye, fırına koymak için hamur yoğurmak ya da ekmek pişirmek hayırlı olarak yorumlanmaktadır. Ekmeklerin pişmediğini görmek çok büyük bir felakete düşülebileceğine, sıcak bir fırına girmek, halktan biri i­le evlenmeye, fırının ağzını kapalı olarak görmek, toplumun zarurete düşüp güçlük çekebileceğine, fırının kapısını görmek, o memleket içerisinde zulmün kalmaya­cağına ya da kıtlık olacağına işaret etmektedir. Bununla birlikte fırın yaptırmak ise fırın sahibi olmak olarak yorumlanmaktadır.

 Rüyada Fırın Almak

 Hayırlı bir rüya çeşidi olarak yorumlanmaktadır. Rüya sahibi olan kişinin yaşamında güzel ve iyi gelişmeler olabileceğine işaret etmektedir. Rüya içinde fırın satın almakta olduğunu gören kişi kısa bir süre içinde büyük fırsatlar ya da imkanlar yakalayacaktır.

 Rüyada Fırın Açmak

 Rüyada fırın açmak; rüya sahibinin karşısına aşamayacağı engellerin çıkmayacağına, yurtdışından gelebilecek bir yardım sayesinde istenilen amaçlara erişileceğine, bereket, bolluk ve zenginlik içerisinde yaşayacağına işaret etmektedir.

 Rüyada Fırın Ateşi Görmek

 Rüyada fırın ateşi görmek; rüya sahibinin ferahlığa çıkacağına, helal olan bir lokmaya ve makbul kabul edilen mallara sahip olabileceğine, tembellikten sıyrılarak çok daha çalışkan bir kişi olacağına, aile kişileri arasında ortaya çıkan problemleri yakın bir zaman içerisinde çok büyük problemlere girmeden çözeceğine işaret etmektedir.

 Rüyada Fırın Ateşlemek

 Rüyada fırın ateşlemek, rüya sahibin işinde problemlerin artmasına, hareketli olan bir dönemden geçilmesine ve çok fazla yorulmaya, zor günlere, kişinin acele vermiş olduğu kararlardan dolayı pişmanlık yaşamasına delalet etmektedir.

 Rüyada Fırın Bakmak

 Rüyada fırın bakmak; rüya sahibinin iş yaşamında kazanacağı parayı biriktirebileceğine, birikimleri ile önemli işler başarabileceğine delalet etmektedir.

 Rüyada Fırında Ekmek Yapmak

 Rüyada fırında ekmek yapmak; yeni işlere girebilmeye, büyük başarılar elde edebilmeye ve üzüntülerin yakın bir zamanda bitmesine işaret etmektedir.

 Rüyada Fırın Temizlemek

 Rüya içerisinde fırın temizlemek; rüya sahibinin sıkıntılarını ve problemlerini teker teker çözüme kavuşturabileceğine, çevresine karşı çok daha şefkatli ve anlayışlı bir kişi haline geleceğine işaret etmektedir.

 Rüyada Fırın Patlaması

 Rüya içinde fırın patlaması; rüya sahibinin kendi işinin başına geçebileceğine, çok büyük olan kazançlara sahip olabileceğine ve çok rahat edebileceğine işaret etmektedir.

 Rüyada Fırının Bozulması

 Rüya içerisinde fırının bozulduğunu görmek; rüya sahibi olan kişinin çok mutlu olacağına, sıkışmadan, borçlanmadan, eğlence ve sefa içerisinde yaşayacağına, arzu ettiği evde oturabileceğine, istediği arabaya binebileceğine işaret etmektedir. Aynı zamanda evinin bolluğa ve berekete kavuşabileceğine, meslek hayatında arzu ettiği rütbeye ulaşacağına, sağlık problemlerinin şifa bulacağına, işlerin daha iyi bir biçimde ilerleyeceği bir dönem içerisine girileceğine ve yardıma muhtaç olan insanlara çok büyük bir yardımda bulunulacağına işaret ettiğine inanılmaktadır.

 Rüyada Fırın Camı Kırılması

 Rüyada fırın camının kırılması işlerinin olumsuz yönde düşeceğine, bütün dertlerinden kurtulup çevresindeki kişilerin de -kurtulmasına yardım edebileceğine, manevi açıdan çok güzel ve huzurlu olan bir döneme girmekte olduğuna ve yakın bir zaman içerisinde çok daha iyi yerlere gelebileceğine, kararları alacak olan ve son sözü söyleyecek kişi konumuna gelebileceğine işaret etmektedir. Aynı zamanda onayı alınmadan herhangi bir adım dahi atılamayacak düzeyde çok büyük bir rütbe elde edebileceğine, hem sosyal hem de siyasal konularda oldukça üstün bilgiler ile donanacağına, zor ya da dar gününde gözyaşlarını silebilecek insanların artacağına işaret etmektedir. Eş, dost veya akrabalardan bir tanesinin yapabileceği bir hatanın telafi edilebilmesi için bazı adımların atılacağına, tanıdık vasıtasıyla hayırlı bir iş kapısının açılabileceğine, etrafındaki bireylerin, komşularının, yaşadığı mekanın yenileneceğine rivayet etmektedir.

False