Mahmure

Magazin

Magazin Gündemi

Magazin kültürünüzü test edin

Magazin kültürünüzü test edin

Geçen yıl ünlüler dünyasında yaşanan olayları hatırlayarak, kendinizi 15 soruda test edebilirsiniz...

Saldırılar, çatışmalar ve doğal afetlere sahne olan 2004 yılında, magazin dünyasında da birçok skandal, ayrılık, doğum ve evlilik yaşandı. Geçen yıl ünlüler dünyasında yaşanan olayları hatırlayarak, kendinizi 15 soruda test edebilirsiniz:

1- Süpermodel Claudia Schiffer 2004 yılında ikinci çocuğunu dünyaya getirdi. Schiffer kızına hangi ismi koydu?

a) Rhababer

b) Clementine

c) Orangina

d) Dattel

2- Hangi rock yıldızı evine giren hırsızlarla amansız bir mücadeleye girdi?

a) Mick Jagger

b) Rod Steward

c) Paul McCartney

d) Ozzy Osbourne

3- İspanya Veliaht Prensi Felipe bir TV sunucusu ile evlendi. Yeni Prensesin adı nedir?

a) Letizia

b) Maxima

c) Carla

d) Sophia

4- Mel Gibson 'Tutku: İsa'nın Çilesi' filmi ile hem tepki aldı, hem de büyük bir başarı kazandı. Filmde hangi dil konuşuluyor?

a) İbranice

b) Arapça

c) Aramice

d) Farsça

5- Julia Roberts bu yıl anne olan ünlülerinden. İkiz çocuk dünyaya getiren Roberts'ın çocuklarının adları nedir?

a) Romeo ve Juliet

b) Hazel ve Phinneas

c) Hansel ve Gretel

d) Max ve Moritz

6- 2004 yılında En İyi Film Oscar'ı hangi filme verildi?

a) Son Samuray

b) Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti

c) Yüzüklerin Efendisi - Kral'ın Dönüşü

d) Bir Konuşabilse

7- Pop yıldızı Britney Spears'ın geçen yıl çıkardığı son albümünün adı nedir?

a) Greatest Hits: My Prerogative

b) Greatest Hits: My Diary

c) Greatest Hits: My Pregnancy

d) Greatest Hits: My best Songs

8- 'Monster' (Canavar) filmi ile geçen yıl En İyi Oyuncu Oscar'ını alan Charlize Theron hangi ülke kökenlidir?

a) Avustralya

b) Güney Afrika

c) İskoçya

d) İsviçre

9- Hangi şarkıcı 2004 yılında diğer müzik yıldızlarından daha çok ödüle layık görülmüştür?

a) Usher

b) Michael Jackson

c) Eminem

d) Robbie Williams

10- Gwen Stefani Kasım ayında ilk kez solo bir albüm çıkardı. Stefani daha önce hangi grubun solistiydi?

a) The Crows

b) No Doubt

c) Cranberries

d) Roxette

11- Ben Affleck ve Jennifer Lopez'ın birlikte çevirdikleri hangi film, tüm zamanların en kötü filmi seçildi?

a) Pearl Harbour

b) Gigli

c) Dans Edelim mi

d) Hücre

12- Erotik fotoğrafçı Helmut Newton 2004 yılında yitirilen sanatçılardan biriydi. 83 yaşında hayatını kaybeden ünlü fotoğrafçının ölüm nedeni neydi?

a) Otomobil kazası

b) Kanser

c) Attan düştü

d) Kalp krizi

13- Ünlü yıldızı Renee Zellweger hangi sinema filmindeki rolü için 20 kilo aldı?

a) Chicago

b) Soğuk Dağ

c) Beyaz Zakkum

d) Bridget Jones'un Günlüğü

14- Geçen yıl anne olan Alman süpermodel Heidi Klum, sevgilisi Flavio Briatore tarafından terkedilmişti. Klum, hangi şarkıcıyla birlikte?

a) Eros Ramazotti

b) Seal

c) Michael Bolton

d) Robbie Williams

15- Hangi ünlü 'Shrek 2' filminin afişinde yeraldı?

a) Leonardo DiCaprio

b) Brad Pitt

c) Justin Timberlake

d) Lenny Kravitz

CEVAP ANAHTARI
1- b 2- d 3- a 4- c 5- b 6- c 7- a 8- b 9- a 10- b 11- b 12- a 13- d 14- b 15- c
570
dahafazlası
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.