Ünlüler 23 Nisan'ı sahnede kutladı

Güncelleme Tarihi:

Ünlüler 23 Nisanı sahnede kutladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2024 08:17

Sanatçılar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı sahnede kutlandı. Sevilen şarkılarını minik hayranlarıyla söylediler.

Haberin Devamı

Barış Manço sürprizi

Sıla, 23 Nisan’da Kayseri’deki Erciyes Kültür Merkezi’ndeydi.

Ünlüler 23 Nisanı sahnede kutladı

Şarkıcı, biletleri günler öncesinden tükenen konserinde müzik ziyafeti sundu. Sıla, 23 Nisan bayramı hediyesi olarak Barış Manço’nun “Arkadaşım Eşek” şarkısını söyledi. Şarkıcı, “Barış Manço, çocukları düşünen ve bunu hayata geçiren çok az sanatçıdan biri” dedi.

Duygulandıran hediye

Emir Can İğrek, 23 Nisan akşamı Mersin, Mezitli Belediyesi’nin Viranşehir Soli Arena Konser Alanı’nda şarkılarını söyledi.

Ünlüler 23 Nisanı sahnede kutladı

Haberin Devamı

Şarkıcıya, Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, anlamlı bir hediye verdi. Anaokulu öğrencilerinin hazırladığı hediyede İğrek ve kaybettiği arkadaşı Onur Can Özcan’ın fotoğrafı vardı.

80 bin kişi izledi

Edis, 23 Nisan Bayramı kapsamında Ankara Atatürk Orman Çiftliği’nde sahneye çıktı.

Ünlüler 23 Nisanı sahnede kutladı

Dev konser alanını saatler öncesinden dolduran yaklaşık 80 bin kişilik seyircisine şarkıları ve danslarıyla bayram havası yaşattı. Sanatçı “Atamızın 23 Nisan gibi bir bayramı çocuklara armağan etmesi ne kadar güzel, minnettarız. Hepimizin bayramı kutlu olsun” dedi.

Sizlerle olduğum için mutluyum

Mert Demir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Aydın’da sahne aldı.

Ünlüler 23 Nisanı sahnede kutladı

Ünlü müzisyeni 30 bine yakın kişi izledi. Demir, Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenen konserde sevilen şarkılarını hayranlarıyla söyledi. Şarkıcı, “Bu özel gecede sizlerle şarkılarımı paylaştığım için çok mutluyum” dedi.

Haberin Devamı

Bayram coşkusu

Hadise, Şişli Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Maçka Demokrasi Parkı’nda sahne aldı.

Ünlüler 23 Nisanı sahnede kutladı

Şarkıcı, “Feryat” şarkısıyla başladığı konserini sevilen şarkılarıyla sürdürdü. 22 parça seslendiren Hadise, yaklaşık bir buçuk saat sahnede kaldı. (Sayit DURMAZ)

Gurur duyuyorum

Zeynep Bastık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı heyecanını Üsküdar’da yaşadı.

Ünlüler 23 Nisanı sahnede kutladı

Bastık’ı 7’de 70’e on binlerce İstanbullu izledi. Bastık, “Felaket” şarkısını konseri izlemeye gelen minik hayranlarını sahneye alarak söyledi. Şarkıcı, “Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mız kutlu olsun. Bugün sizlerin huzurunda olduğum için gurur duyuyorum” dedi. Bastık, ‘Lan’ şarkısını İstanbul’da ilk kez canlı olarak seslendirdi.

Haberin Devamı

Minik hayranla düet

KÖFN, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Beyoğlu’nda konser verdi.

Ünlüler 23 Nisanı sahnede kutladı

Salman Tin ve Bilge Kağan Etil’den kurulu grup, ‘Bir Tek Ben Anlarım’ hitlerini söylerken yanlarına küçük bir hayranlarını alıp düet yaptılar. Şu an liste başı olan şarkıları ‘Yakışıklı’yı ise istek üzerine 3 kez seslendirdiler. Konseri, 50 binden fazla kişi izledi.

Çocuklarla seslendirdi

Melek Mosso, 23 Nisan’da Bolu Belediyesi ve Fuya Grup’un Karaçayır Konser Alanı’nda düzenlediği konserde sahne aldı.

Ünlüler 23 Nisanı sahnede kutladı

Şarkıcı, çocuklarla Türk bayrağı sallayarak marşlar söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!