GeriSalata Tarifleri Dört mevsim salata tarifi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Dört mevsim salata tarifi

Dört mevsim salata tarifi

Rengarenk görünümü ile sofralarınızı süslemenin yanında lezzetli ile de damaklarınızı şenlendirecek.

  • Ocakta
  • 4 - 6 Kişilik
  • 30 dk
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Yapımı için malzemeler

  • 2 dal taze soğan
  • Yarım demet maydanoz
  • 1 adet karnabahar
  • 2 adet yumurta
  • 1 çay bardağı mısır
  • 2 adet domates
  • 1 adet havuç
  • 1 adet limon

Dört mevsim salata tarifi Nasıl yapılır?

Havuçları temizleyip rendeleyin. Karnabaharı haşlayıp minik minik çiçeklerine ayrın. Servis tabağının ortasına yerleştirin.

Soğan, maydanoz, havuç, limon suyu, sıvı yağ ve tuzu karıştırıp karnabaharların etrafına yayın. Üzerine mısır, havuç ve domatesleri ekleyin.

Haşlanmış yumurtaları en üste koyun.