Katkı Maddesiz Ev Yapımı 10 Yiyecek

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Evde Et Suyu Hazırlamak İçin Malzemeler

2 kilogram kuzu kemik iliği (az etli)
2 tane soğan
4 tane havuç
5-6 diş sarımsak
Yarım demet maydanoz
1-2 dal taze biberiye
4-5 litre su


Hazırlanışı:

Kemikleri derin kaba alın. Üzerini geçecek kadar su ilave edip en az 30-45 dakika bekletin. Suyu iyice süzün. Kemikleri yarıya böldüğünüz soğan, üçe dörde böldüğünüz havuçlar ve kalan malzemelerle tencereye alıp kaynamaya bırakın.Kısık ateşte 3 saat pişirin.Pişirip ılıttıktan sonra et suyunu tülbentten geçirip süzün. Kavanoza, buz kalıplarına ya da muffin kalıplarına alıp derin dondurucuda saklayın
26688
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.