Taze Soğanlı Zeytinyağlı Kabak

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Taze Soğanlı Zeytinyağlı Kabak
Malzemeler
Malzemeler: 1 kg. kabak yarım demet taze soğan 3 domates 1 çay bardağı zeytinyağı yarım demet dereotu yada maydanoz 3 diş sarımsak yarım limonun suyu 1 tatlı kaşığı şeker tuz

Tarif
Yapılışı: Kabakları yıkayıp soyun, önce ortadan ikiye bölün sonra da her parçayı boyuna 4 parçaya ayırın (yani her kabağı 8 parçaya böleceksiniz). Taze soğanları ayıklayın ve yıkayın, ince ince kıyın, sarımsakları soyun. Domateslerin kabuklarını soyun ve blendırdan geçirin, limon suyunu, tuz ve şekerini ekleyin. Son olarak ta taze soğanları ve bütün sarımsakları ekleyerek karıştırın. Kabakları geniş bir tencereye alın, kabakları tencereye dizin. Üzerine hazırladığınız karışımı yayın ve kısık ateşte kabaklar yumuşayana kadar pişirin. Dereotunu ya da maydanozu ince ince kıyın ve pişen yemeğin üzerine ekleyin.İsteğe göre ılık ya da soğuk servis yapın.

2295
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.