Kaymaklı Kemalpaşa Tatlısı

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Kaymaklı Kemalpaşa Tatlısı
Malzemeler
1 paket kuru kamalpaşa
2,5 su bardağı şeker
2,5 su bardağı su
1 limon suyu

İçi için:
2 lüle kaymak
Üzeri için:
Hindistancevizi


Tarif
Su, şeker ve limon suyu kaynatılır, ılıtılır. Kemalpaşalar tepsiye aralıklı dizilir. Üzerine şerbet gezdirilir. Şerbeti çekince tatlılar sandviç gibi kesilir. İçlerine fındık kadar kaymak konur ve kapatılır. Üzerine hindistancevizi serpilir. Servise sunulur.

1970
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.