Elma Tatlısı

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Elma Tatlısı
Malzemeler
1 kg elma
5 karanfil
3 kahve fincan toz şeker
150 gr kaymak


Tarif
İyice yıkanıp, soyulan elmaların çekirdekleri bir kabak oyacağı yardımı ile elmaların şekli bozulmadan çıkarılır (elmalar bütün kalmalıdır). Elmaların ortasına yarım kahve fincanı şeker konularak iki parmak suda, ağır ateşte yaklaşık 25 dakika pişirilir. Pişerken suyuna karanfil katılır. Soğuduktan sonra elmaların ortasına kaymak konularak servis yapılır. İsteğe bağlı olarak fındık, ceviz de koyulabilir.

Daha fazla tarif için: http://www.mutlumutfaklar.com/

FAİRY İLE MUTLU MUTFAKLAR!


2880
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.