Etli kuru fasulye

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Etli kuru fasulye
Malzemeler
2 su bardağı kuru fasulye, 1 kilo kemikli kuzu eti, 4 adet orta boy kuru soğan, yarım kaşık domates salçası, 400 gr margarin

Tarif
Kuru fasulyeyi akşamdan suya koyun. Sabah suyunu süzün ve tencereye alın. Bol suyla haşlayın. Kaynama esnasında fasulyenin gazı, süt gibi kabarıp köpük köpük olduğunda, o köpükleri alın. Sonra tekrar suyunu süzün . Başka bir tencereye margarini koyuyoruz, eritiyoruz. Tencere olarak güveç ya da bakır tencere tercih ederseniz, lezzeti biraz daha artırabilirsiniz. Kuru soğanı doğrayın, etleri ilave edin ve suyu çekene kadar kavurun. Daha sonra etlere salçaları ve acı biberi ekleyin. Etlerin üzerine çıkacak kadar kaynar su ilave edin. Pişince fasulyeleri etlerin üzerine dökün. Tuzu da ilave edip 1-2 taşım kaynatın. Servise sunun.

3756
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.