Yengeç Salatası

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Yengeç Salatası
Malzemeler
1 paket yengeç eti 1 adet göbek salata 1 adet dolmalık yeşil biber 1 adet dolmalık kırmızı biber 4 yemek kaşığı zeytinyağ 1 limonun suyu 1 yemek kaşığı sirke Karabiber Tuz

Tarif
• 2 kaşık zeytinyağına karabiber ve tuz atıp yengeç etlerini 20 dakika süreyle içinde bekletin.
• Göbek salatayı yıkayıp süzün.
• Salata tabağına yerleştirip yeşil ve kırmızı biberlerle süsleyin.
• Yengeç etlerini ortasına koyun.
• Ayrı bir kapta 2 kaşık zeytinyağını, sirke, tuz ve limon suyunu çırpıp salatanın üzerine dökün.


Not
Püf noktası: Sosu servis sırasında dökerseniz salatanız daha canlı kalır.

829
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.