Tavuk Salatası

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Tavuk Salatası
Malzemeler
3 adet tavuk göğüs eti 1 demet kıvırcık 1 bardak konserve mısır 1 yemek kaşığı sıvıyağ 1 yemek kaşığı susam

Tarif
• Göğüs etlerini tencereye yerleştirin, üzerlerine 2 bardak su ekleyip, haşlayın.
• Haşlanan tavukları elinizle parçalara ayırın.
• Kıvırcık salatayı yıkayın ve doğrayıp servis tabağına alın.
• Üstüne parçalara ayırdığınız tavuk etlerini ve mısırı koyun.
• Hazırladığınız sosu salatanın üzerine gezdirin.
• Susamları da sıvıyağda pembeleşene kadar kavurup salatanın üzerine serptikten sonra servis yapabilirsiniz.


Sos Malzemesi
3 adet taze soğan 1 demet dereotu 1 demet maydanoz 1 çay kaşığı hardal 4 yemek kaşığı mayonez 8 yemek kaşığı zeytinyağ 1 çay kaşığı toz şeker Tuz

Sos Tarifi
• Taze soğan, dereotu, maydanoz, hardal, mayonez, zeytinyağ, tozşeker ve tuzu mikserden geçirin.


1504
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.