Ketçaplı Akdeniz Salatası

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Ketçaplı Akdeniz Salatası
Malzemeler
• 6 yaprak marul
• 3-4 yaprak akdeniz yeşillikleri
• Kırmızı soğan
• 5 tane çeri domates
• 4-5 yaprak roka
• 2 küçük kırmızı turp
• 1 tane kırmızı dolmalık biber

Sosu için:
• 1 kaşık Tamek Ketçap
• 2 adet Tamek Kornişon Turşu
• 1 kaşık hardal
• 1 çay bardağı sızma zeytinyağı
• 1 limon


Tarif
Kırmızı soğanı halka halka doğrayın. Marulu, rokayı ve akdeniz yeşilliklerini doğrayın. Çeri domatesleri ikiye bölüp içine atın. Dolmalık biberi jülyen usulü doğrayın. Kırmızı turpları yuvarlak şekilde doğrayın. 2 adet Tamek Kornişon Turşusunu küp küp doğrayın.

Sos hazırlanışı: 1 kaşık Tamek Ketçap 1 kaşık hardal ve 1 çay bardağı sızma zeytinyağını bir kaba koyun. 1 limonu sıkıp üzerine ekleyin. Tüm malzemeyi kaşıkla çırpın. Hazırladığınız sosu salataya dökerek harmanlayın.


2599
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.