Fasulyeli Yaz Pilavı

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Fasulyeli Yaz Pilavı
Malzemeler
Tamek Fasulye Konservesi
• 2 bardak pirinç
• 1 tane kuru soğan
• 2 diş sarımsak
• 1 çay bardağı sıvı yağ
• 1 çorba kaşığı tereyağ
• 1 paket dolma fıstığı
• 2 bardak su


Tarif
Bir kap içerisinde pirinci sıcak suyla 10 dakika ıslatın. Pilav tenceresine kuru soğanı yemeklik doğrayın. Fıstık, tereyağ ve sıvı yağını ilave ederek kavurun. Sarımsakları küçük küçük doğrayarak içine atın. Suyunu koyun. Kaynayınca ıslattığınız pirinçleri içine atın. Tuz ve karabiberini ilave edin. Tamek Fasulye Konservesinin yarısını süzüp içine atın. Kapağını kapatın. Kaynayınca altını kısın ve demlenmeye bırakın. İyice piştikten sonra üzerine nane yaprağı koyarak servis edin.

2107
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.