Bulgur Sevindi

Malzemeler
• 1 kaşık Tamek Domates Salçası
• 1 çay bardağı Tamek Mısır Konservesi
• 1 çay bardağı sıvı yağ
• 1 soğan
• 2 tane sivri biber
• 3 domates
• 2,5 bardak su
• 2 su bardağı bulgur
• 2 diş sarımsak
• Tuz, karabiber, kırmızıbiber, nane
Tarif
1 tane soğan ile 2 sivri biberi küp küp doğrayın. 1 çay bardağı sıvı yağ ile kavurun. Kavurduktan sonra 3 tane domatesi küp küp doğrayıp ilave edin. Biraz karıştırın. 1 kaşık Tamek Domates Salçası ilave edin. Yıkadığınız 2 su bardağı bulguru üzerine dökün. 1 çay bardağı Tamek Mısır Konservesi ilave edin. 2 diş sarımsık koyun. Tuz, karabiber ve nane atın. 2,5 bardak su koyun. Kaynayınca altını kısın ve demlenmeye bırakın.
• 1 kaşık Tamek Domates Salçası
• 1 çay bardağı Tamek Mısır Konservesi
• 1 çay bardağı sıvı yağ
• 1 soğan
• 2 tane sivri biber
• 3 domates
• 2,5 bardak su
• 2 su bardağı bulgur
• 2 diş sarımsak
• Tuz, karabiber, kırmızıbiber, nane
Tarif
1 tane soğan ile 2 sivri biberi küp küp doğrayın. 1 çay bardağı sıvı yağ ile kavurun. Kavurduktan sonra 3 tane domatesi küp küp doğrayıp ilave edin. Biraz karıştırın. 1 kaşık Tamek Domates Salçası ilave edin. Yıkadığınız 2 su bardağı bulguru üzerine dökün. 1 çay bardağı Tamek Mısır Konservesi ilave edin. 2 diş sarımsık koyun. Tuz, karabiber ve nane atın. 2,5 bardak su koyun. Kaynayınca altını kısın ve demlenmeye bırakın.
2740