Jambonlu Makarna

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Jambonlu Makarna
Malzemeler
100gram dana jambonu 1 orta boy göbek salata 3 yemek kaşığı haşlanmış mısır Mayonez Yoğurt Kuru fesleğen yada nane tuz

Tarif
Makarnayı haşlayın. Jambonları eninde ince şeritler halinde kesin. Marul yapraklarını dilimleyin. Büyük bir kapta jambon, mayonez, yoğurt, marul ve tuzu ekleyip karıştırın. Makarnayıda ekleyip karıştırın, üstüne kuru fesleğen serperek ister sıcak ister soğuk olarak servis yapın. Not: Jambon sevmeyenler salamlada bu tarifi uygulayabilir. İsteğe göre çok az sanayağı ile tavada jambon yada salam pişirilebilir.

1018
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.