Mahmure

Yemek

Yemek Tarifleri

Kremalı kabak çorbası

Kremalı kabak çorbası

Hem vitaminliyle hemde enfes lezzetiyle ünlenmiş bu çorbanın tarifi için tıklayın!

kremalı kabak çorbası

Malzemeler:

2 adet kabak
1 adet soğan
4 yemek kasigi margarin
2,5 su bardagi su
4 corba kasigi krema
2 dilim tost ekmegi

Hazırlanışı:

Soganlari ince ince dograyarak,2 yemek kasigi yagin icinde sote edin.Uzerine ufak kareler seklince kesilmis kabaklari ekleyin vesoğanlarla beraber birmiktar daha sote edin. 3 yemek kasigikremayi, tuz, karabiberi ve suyuda ekleyerek 15 dakika pisirin. Atesten alarak blendr ile pure haline getirin. Bu arada kareler seklinde kesin ve kalan yagda kizartin. 1 yemek kasigi krema ile birlikte corbayi suslemekte kullanin.

Antep yöresine ait "yuvalama" yemeği için tıklayınız!

2804
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.