Yoğurtlu Kelle

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Yoğurtlu Kelle
Malzemeler
2 adet kuzu başı 2 bardak yoğurt 6 diş sarmısak 1 yemek kaşığı tereyağ 1 tatlı kaşığı pul biber Karabiber Tuz

Tarif
• Kuzu başlarının çenelerini çıkarıp atın.
• Tencereye tuz ve su koyup 2 saat kadar, etler kemiklerinden ayrılancaya dek pişirin.
• Kemikleri etlerden ayırıp iri iri doğrayın.
• Sarmısaklı yoğurt ve tereyağında kızdırılmış pul biberle servis yapın.


Not
Yemekçinin notu: İsterseniz kuzu başlarını ayıkladıktan sonra kekik ve pul biber atıp soğuk olarak da yiyebilirsiniz.

712
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.