Sebzeli Tepsi Köfte

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Sebzeli Tepsi Köfte
Malzemeler
500 gr. köftelik kıyma, 2 dilim ekmek içi (bayat) , 2 diş sarmısak, 1 adet ortaboy soğan, 1 adet yumurta, yarım demet maydanoz, konserve garnitür, 2 yemek kaşığı yağ , kimyon, karabiber ve tuz Sosun

Tarif
1 yemek kaşığı salça, tuz, kırmızı pulbiber ve 1-2 su bardağı suyu ilave edin. Kaynatın. Geniş bir kaba kıymayı, ufalanmış ekmek içini, rendelenmiş soğanı, dövülmüş sarmısağı, yumurtayı, yağ 'ı , maydonozu ve baharatları koyarak iyice yoğurun. Ve yoğurulmuş kıymayı ikiye bölün. İsteğe göre arasına garnitür de koyabilirsiniz. yağ 'lanmış fırın kabına yada tepsisine ilk parçayı yayın ve elle bastırarak düzleyin, üzerine garnitürü yayın ve kalan kıymayı tekrar üzerine elle yayarak düzeltin sosu üzerine gezdirin. 180 derece önceden ısıtılmış fırında pembeleşinceye kadar pişirin. Sos ile birlikte servis yapın.

1334
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.