Sebzeli Tavuk

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Sebzeli Tavuk
Malzemeler
2 adet tavuk göğsü, 1 yemek kaşığı (dolu) yağ, 1 adet orta boy kuru soğan, 1 adet orta boy havuç, 1 adet orta boy patates, 1 su bardağı su, 1 adet yeşil biber, 5 adet mantar, tuz ve karabiber, isterseniz 1 tatlı kaşığı salça

Tarif
Tavuk göğüslerini kuşbaşı doğrayın. Soğan, patates ve havuçları soyarak yemeklik doğrayın. Mantar ve biberi ince ince kıyarak tüm malzemeyi hazırlayın. Yağ ile kavurun. 1'er dakika arayla yeşil biber, havuç, patates ve mantar ekleyerek sebzeleri kavurmaya devam edin. En son kuşbaşı tavukları ekleyin ve göğüs etinin rengi beyaz olana kadar kavurmaya devam edin. Etlerin rengi istediğiniz kıvama gelince suyunu ve tuzunu ekleyerek kapağını kapatın ve sebzeler yumuşayana kadar pişirin. Sıcak servis yapın.

957
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.