Piliçli Pabucaki

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Piliçli Pabucaki
Malzemeler
1 adet tavuk göğüs eti 3 adet kabak 2 yemek kaşığı sıvıyağı Karabiber Tuz

Tarif
• Kazıyıp uzunlamasına ikiye böldüğünüz kabakları kaynayan tuzlu suda yumuşayana kadar haşlayıp, süzün.
• Kaşık yardımıyla çekirdekli kısımlarını çıkarın.
• Tavuk göğüs etini kuşbaşı doğrayın, tencereye koyup ateşe oturtun.
• Tavuk, suyunu bırakıp çekene kadar bekleyin.
• Karabiber ve tuz ekleyip, 5 dakika soteleyin.
• 1 yemek kaşığı un, krema ve 1 su bardağı su koyup 5 dakika kaynatın.
• Fırın tepsisine kabakları dizip hazırladığınız soslu tavuğu kabakların ortalarına yerleştirin.
• 1 bardak su ekleyip 180 derecelik fırında 15 dakika pişirin.


Sos Malzemesi
3 yemek kaşığı hazır çiğ krema 1 yemek kaşığı un 4 yemek kaşığı kaşar rendesi Dereotu

539
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.