Marine Soslu Garnitürlü Tavuk

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Marine Soslu Garnitürlü Tavuk
Malzemeler
• 1 kavanoz Tamek Garnitür Konservesi
• 4 tane tavuk göğsü
• 2 sap ıspanak
• 1 tatlı kaşığı kekik
• 1 tatlı kaşığı biberiye
• 2 sap taze fesleğen
• 4 çorba kaşığı sıvı yağ
• 2 çay kaşığı tuz
• Yarım limon


Tarif
Biberiye, fesleğen, kekik, limon ve 2 çorba kaşığı sıvı yağı bir kaba koyun. 1 çay kaşığı tuzu ilave edin. Tavuk göğüslerini sosun içine koyarak yarım saat bekletin ve marine edin. Daha sonra marine ettiğiniz tavukları ızgarada pişirin.
Bir tavada doğradığınız ıspanakları 2 çorba kaşığı yağda çevirin. Servis tabağına alın. Daha sonra süzdüğünüz 1 kavanoz Tamek Garnitür Konservesini ve 1 tatlı kaşığı tuzu aynı yağda soteleyin.
Servis tabağına 1 kavanoz Tamek Garnitür Konservesi ile hazırladığınız malzemeyi koyun. Üzerine ızgarada pişirdiğiniz tavukları yerleştirerek servis edin.


1751
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.