KuruFasulyeli Keşkek

Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
KuruFasulyeli Keşkek
Malzemeler
• 1 bardak Tamek Haşlanmış Kurufasulye
• 1 yemek kaşığı Tamek Domates Salçası
• 2 bardak yarma buğday
• 1 tane kuru soğan
• 2 büyük göğüs eti
• 1 tatlı kaşığı tuz ve kırmızıbiber
• 2 çorba kaşığı margarin


Tarif
Buğdayları akşamdan yıkayıp ıslatın. Islattığınız buğdayları bir tencereye koyun. Üstüne çıkana kadar su koyun ve haşlayın. Haşlandıktan sonra süzün. Bir tencerede soğanı margarinle kavurun. Tavuk etlerini de uzun dilimler halinde içine atın. Malzemeyi birkaç kere birlikte çevirin. Tamek Haşlanmış Kurufasulye ve Tamek Domates Salçasını ilave edin. Buğdayını atın. Üstüne çıkana kadar su koyun. Tuz ve kırmızıbiber ilave edin. Malzemeler piştikten sonra servis edin.

2052
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.